Godt nytt år!

Da var vi i gang med et nytt og spennende år – 2018!

Lofoten er dekket med et hvit brudeslør, – pudder på hver fjelltopp og knaus. Lekeparken ligger lystig og lekker for alle som liker vinter og skiaktiviteter. Så langt virker det svært lovende for sesongen 2018, snøen daler ned og legger seg som et hvit teppe over Lofoten.

Mange har allerede børstet støv av skiene, og allerede tatt sin første topptur. Skiløypene er preparerte for dem som liker best å gå med bortoverski. Alt ligger klart for en ny eventyrvinter men mye fart og moro!

På tur opp til Sautinden, på jakt etter sola den 6. januar.

Den 6. desember så vi sola for siste gang i 2017, men lørdag den 6. januar dukket den kjærkommen opp igjen.

Bak skydekket skinner sola, vi konstaterer den er der…

Dagslyset er fremdeles kort, men med den hjemvendte sola blir dagene lengre og lysere for hver dag som går. Med en god hodelykt på tur i tilfelle mørket faller på, er det null problem å komme seg opp og ut. Er du riktig heldig får du oppleve naturens eget fyrverkeri på fjelltoppen – nordlyset som danser over himmelen som bølger seg vakkert i stjerneskinn over øyriket i vest. For en ekte lofotværing som har opplevd dette før, er det like fascinerende og flott hver gang. Jeg gleder meg som en unge til flere opplevelsesrike turer i mitt nærmiljø og bakgård.

Nordlysets dans over stjernehimmelen i Lofoten.

Kanskje vi sees på en topp i Lofoten denne vinter? God tur i hvert fall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *