Gavetips til jul

Det nærmer seg jul med raske skritt og noen har kanskje vanskeligheter med å finne den perfekte julegave. Frykt ikke, jeg har det perfekte gavetipset til deg!

Turguide Lofoten,  10 nye turer, oppdatert og utvidet utgave. 

Kristin Folsland Olsen, fotograf, journalist, foredragsholder, programleder og som har vært med på flere ekspedisjoner, har laget den perfekte gaven, en turbok fra Lofoten. Drammensdama og globetrotteren har som mange andre, forelsket seg totalt i Lofoten. Kristin har realisert sin drøm om å flytte hit til et av de vakreste øyriker i verden.

På tur opp til Kitinden, Moskenesøya.
Utsikten fra toppen av Kitinden, 757 moh.

I 2016 ringte Kristin til meg og spurte om turtips til turboka si som hun skulle oppdatere og forbedret. Hun trengte også guid og fotoobjekter til boka si. Dette resulterte i fjellturene Håtinden på Vestvågøya, Kitinden og topp 730 fra Moskenesøya. Boka er utgitt både på norsk og engelsk.

Topp 730, også på Moskenesøya. Flott utsikt til Bunesstranda og inn Kjerkfjorden.

Kristin er ei jente som tør og satser 100 %, hun lever av sin hobby og genuine interesse for naturen. Denne jenta sprer glede og inspirerer til nye oppdagelsesturer.

På tur til Håtinden, Vestvågøya.

Boka kan kjøpes hos bokhandleren, netthandelen og turistinformasjonen i Lofoten. Kristin vil dele en av turene fra boka med dere,  s 64-65 Kongstindan.  Er man i Svolvær, er Kongstindan verd å besøke.

Norges lave valutakurs er kanskje en enda sterkere grunn til å besøke Lofoten. I sommer opplevde vi en stor økning av turister, også mange nordmenn valgte å feriere i sitt hjemland. Vil dere oppleve og se Lofoten på nært hold, gir boka mange flotte tips til turer og opplevelser i fra øst til vest. Velkommen skal dere være til Lofotens vakre øyrike, så sees vi kanskje på en av de mange flotte fjelltoppene her?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *